Keszthelyi Holding tagja

Sebestyén Géza

mezőgazdasági-biztosítási szakértő

Szűcs András

egészségbiztosítási szakértő

Somogyi Viktor

hitelbiztosítási szakértő

Sebestyén Géza

mezőgazdasági-biztosítási szakértő
Mezőgazdasági-biztosítási szakértő kollégánk feladata ügyfeleink mezőgazdasági-biztosítási igényeinek teljeskörű kiszolgálása, amelybe beletartozik a biztosítások szakmai tartalmának meghatározása, illetve közreműködés a kárrendezés, illetve a kárügyintézés területén. Agrármérnök és állategészségügyi üzemmérnök végzettségű kollégánk - több évtizedes tapasztalatán felül - igazságügyi mezőgazdasági szakértői jogosultsága is garancia ügyfeleink egyedülálló kiszolgálására.

Szűcs András

egészségbiztosítási szakértő
A szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás egyedi- és speciális szakértelmet megkövetelő volta miatt a szakértő kollégánk feladata az biztosítási szolgáltatás javasolt tartalmának meghatározása és az igényelt fedezetek biztosítótársaságok általi kidolgoztatása. Szakmai tapasztalata és szakértelme a megbízóink biztosítási igényeinek professzionális kiszolgálásának garanciája.

Somogyi Viktor

hitelbiztosítási szakértő
A vevői kintlévőségek biztosítása napjainkban elengedhetetlen a vállalkozások biztonságos működéséhez és növekedéséhez. Hitelbiztosítási szakértő kollegánk segít a cégük igényeit legjobban lefedő konstrukció összeállításában, lebonyolítja a tárgyalásokat a biztosítókkal a legkedvezőbb szerződési feltételek kidolgozása érdekében és gondoskodik a szerződés hatékony működtetéséről a teljes biztosítási időszak alatt.