A Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt.

Sokszínű és Méltányos Munkahely elismerésben részesült

Megosztás

2024. június 20.

Olvasási idő: 2 perc

 

Vállalatunk az EY által kialakított objektív kritériumrendszer alapján elnyerte a Sokszínű és Méltányos Munkahely elismerést. A Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) szervezésében átadott címet azon vállatoknak ítélték oda, amelyek különös figyelmet fordítanak a méltányos bánásmódra és a társadalmi egyenlőtlenségek felszámolására.

Ez a visszajelzés jelentős mérföldkő a Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt. számára, hiszen nemcsak a gazdasági eredményességet, hanem az emberi értékek iránti elkötelezettséget is tükrözi. Az elismerés ráirányítja a figyelmet a munkahelyi környezet befogadóbbá tétele és a közösségépítés érdekében tett erőfeszítésekre. A Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt. büszke arra, hogy olyan munkahelyet teremt, ahol mindenki megtalálhatja a helyét, és az egyéni különbségek értékként jelennek meg, kiemelten fontosnak tartja a teljesítmény objektív értékelését, ennek köszönhetően az országos átlag feletti a női vezetők aránya a menedzsmentben.

Az elismerést olyan neves vállalatok társaságában nyerte el a cég, mint a Gerbeaud Gasztronómia Kft., METRO Kereskedelmi Kft., Művészetek Völgye Nonprofit Kft., és a Yettel Magyarország Zrt. Ez a közös siker is mutatja, hogy a magyar vállalatok egyre nagyobb figyelmet fordítanak a sokszínű és méltányos munkahelyek kialakítására.

A Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt. köszönetet mond minden munkatársának és együttműködő partnerének a mindennapi munkájuk során nyújtott támogatásért és elkötelezettségért. Külön köszönet illeti azokat, akik aktívan részt vettek a sokszínűségi programokban és kezdeményezésekben.

Köszönjük mindenkinek az eddigi támogatást és közreműködést!

 

 

További hírek

Összes