„A+ Kiváló válságállóság tanúsítvány 2020.” elismerésben részesült a Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft

„A+ Kiváló válságállóság tanúsítvány 2020.” elismerésben részesült a Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. A tanúsítvány tulajdonosa az üzleti élet KIVÁLÓ szereplője, amely kockázati szempontból a legmegbízhatóbb cégek közé tartozik, stressztűrési képessége pedig gazdasági visszaesés esetén is az átlagnál erősebb.

Megosztás

2020. július 28.

Olvasási idő: 2 perc

A tanúsítványt az Opten Informatikai Kft. állítja ki, amely két scoring modell – kockázati besorolás és a válságállósági index – összesítése alapján rangsorolja a cégeket. A válságállósági index egy iparágfüggetlen, általános kompozit mutató, amely azon pénzügyi és egyéb cégadatokat helyezi fókuszba, amelyek egy gazdasági visszaesés esetén kiemeltnek számítanak, míg az Opten Kft. kockázati besorolása egy országosan elterjedtcégminősítési módszertan, amely több száz változó alapján korszerű adatbányászati algoritmusokat használ.

„Büszke vagyok rá, hogy a Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. megkaphatta az Opten Informatikai Kft. által létrehozott rangos tanúsítványt, melyben alkalmazott minősítési kritériumoknak a Magyarországon működő cégek csupán 6,8%-a felel meg. Az elismerés, egyben felelősség is, hiszen cégvezetőként ügyfeleink és partnereink magas minőségű kiszolgálása mellett, felelősséggel tartozom a Társaságunknál dolgozó munkatársaim biztos egzisztenciájáért is. Mindezek érdekében következetesen haladunk tovább a kijelölt üzleti stratégiánk mentén, melyhez a „A+ Kiváló válságállóság tanúsítvány 2020.” is megerősítésül szolgál.”
–Keszthelyi Erik társtulajdonos, ügyvezető igazgató

További hírek

Összes