Díjak,
elismerések

Hazai értékek

Minőség

Megbízhatóság

Superbrands díj

2019-ben, 2021-ben és 2022-ben a Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt. Business Superbrands díj elismerésben részesült. Superbrands az a márka, amely a saját területén kitűnő hírnevet szerzett. A védjegy minden esetben minőségjelző, tudatosságra nevelő, valamint döntésmegerősítő kommunikációs eszköz. A márkákhoz kapcsolt értékek olyan érzelmi és/vagy kézzelfogható előnyöket nyújtanak, amelyet a fogyasztók elismernek és elvárnak.

MagyarBrands díj

A MagyarBrands szakértői bizottságának döntése alapján a Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt. „Kiváló Üzleti Márka” kategóriában 2017 és 2022 között mind a hat évben elnyerte a megtisztelő MagyarBrands díjat. A MagyarBrands olyan hazai márkákat díjaz, amelyek a magyar vállalkozások méltó képviselői lehetnek határainkon belül és kívül, emellett a hazai és nemzetközi piacon olyan értékeket képviselnek, amelyek a vásárlók számára a megbízhatóságot és a minőséget tanúsítják.

A+ Kiváló válságállóság tanúsítvány

2020-ban az Opten Informatikai Kft. által alapított „A+ Kiváló válságállóság tanúsítvány 2020.” elismerésben részesült a Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt. A tanúsítvány tulajdonosa az üzleti élet kiváló szereplője, amely kockázati szempontból a legmegbízhatóbb cégek közé tartozik, stressztűrési képessége pedig gazdasági visszaesés esetén is az átlagnál erősebb.