Gépjármű-
biztosítás

Okozott és sajáthibás
károk

Elemi és lopás-
károk

Kiegészítő
biztosítások

Gépjárműbiztosítás

A KGFB szerződés megkötését törvény szabályozza. Minden forgalomban részt vevő járműre kötelező a biztosítás megléte. A biztosítási díj a gépjármű forgalomba helyezése, illetve tulajdonba kerülése napjától illeti meg a biztosítót, ezért fontos, hogy időben gondoskodjunk a szerződés megkötéséről, mivel visszamenőleges hatállyal nincs lehetőség a biztosítás megkötésére. Számos kiegészítő biztosítás választható hozzá, például jogvédelem, baleset, kátyúkár, amely akár egy önhibás káresemény esetén csökkentheti a gépjármű tulajdonosát terhelő kár összegét.

A CASCO biztosítási szerződés fedezetet nyújt a gépjármű töréskáraira, elemi és tűzkárokra, az autó, vagy alkatrészeinek ellopására, illetve az egyéb választható kiegészítő biztosítási elemekre mint pl. poggyász, extra tartozékok, baleset, kölcsöngépjármű.

Módozatai

 

Dia 1

CASCO biztosítás– flotta és egyedi
Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (KGFB)– flotta és egyedi
Kiterjesztett garancia biztosítás (Warranty)
Vételár biztosítás(GAP)
 

Dia 1

CASCO biztosítás– flotta és egyedi
Kötelező gépjármű-
felelősségbiztosítás (KGFB)
– flotta és egyedi
Kiterjesztett garancia biztosítás (Warranty)
Vételár biztosítás(GAP)

Mire figyeljünk oda

A KGFB biztosítás kapcsán a kockázatviselés nélküli időszakra a biztosító a Magyar Biztosítók Szövetsége által meghatározott úgynevezett „fedezetlenségi díjat” számol fel, melynek mértéke akár a tarifális díj többszöröse is lehet.
Érdemes a meglévő CASCO biztosítás mellé munkavégzési záradékot is kötni, amely a nevéből adódóan a munkavégzés során a gépjárműben keletkezett károkat téríti meg, melyet az alap CASCO kizárásként tüntet fel.

Lépjen kapcsolatba
velünk!