Menedzsment

Partnerség

Bizalom

Együttműködés

Keszthelyi Erik

Keszthelyi Erik
alapító, társtulajdonos

„A Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt. tulajdonosaként 2010-ben olyan tőkeerős vállalat felépítését tűztem ki célul, ami messze túlmutat egy alkuszcég általános működésén. A dobogó első helyén lenni hazai biztosításközvetítői cégként a nemzetközi versenytársakhoz képest számomra azt jelenti, hogy magyar tulajdonosi háttérrel valami olyan maradandót alkothatunk, ami a társadalom egészének értéket teremt. Büszke vagyok rá, hogy az alkuszi piacon egyedülálló működési modellünk által, valódi értéket teremthetünk minden velünk együttműködő partnerünk számára, kiemelt hangsúlyt fektetve a személyes kapcsolatok ápolására és a magas minőségű ügyfélkiszolgálásra.”

Keszthelyi Erik
alapító, társtulajdonos

A Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt. vezérigazgatójaként feladata a társaság irányítása, stratégiai céljainak meghatározása és megvalósítása. Emellett a cég által megpályázott tenderek feletti irányítást végzi, valamint a vállalati ügyfélkörrel történő kapcsolattartásban és a szervezet innovatív ügyfélkiszolgáló rendszerének folyamatos fejlesztésében is aktívan részt vesz.

Szojka Edina

Szojka Edina
operatív igazgató

„A Hungarikum Alkusz Zrt. operatív igazgatójaként személyes célkitűzésem, hogy szakmai tudásom által hozzájárulhassak ügyfeleink biztosítási igényeinek teljes körű kiszolgálásához. A biztosítási piacon olyan egyedülálló és innovatív biztosítási megoldások kidolgozása, melyek által a vállalatok és intézmények speciális működéséből eredő kockázatok is lefedhetőek, amire korábban nem, vagy csak részben nyílt lehetőségük.”

Szojka Edina
operatív igazgató

Szojka Edina

A Hungarikum Alkusz Zrt. operatív igazgatójaként feladata a társaság operatív vezetése, a munkafolyamatok szervezése, a területen dolgozó középvezetők és munkatársak napi feladatainak összehangolása, támogatva a vállalat általános üzleti célkitűzéseit. Felelősségi körébe tartozik a vállalat üzleti stratégiájával összhangban meghatározott szakmai kritériumrendszerek felállítása és működtetése.