Menedzsment

Keszthelyi Erik

elnök-vezérigazgató

Keszthelyi Erik

elnök-vezérigazgató

„A Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt. tulajdonosaként 2010-ben olyan tőkeerős vállalat felépítését tűztem ki célul, ami messze túlmutat egy alkuszcég általános működésén. Büszke vagyok rá, hogy mára a hazai biztosítási piac legszélesebb portfóliójával rendelkező és legdinamikusabban fejlődő, 100%-ban magyar tulajdonú alkuszcége vagyunk, amely biztosítási, befektetési és pénzügyi  csatornáján keresztül nem csak Magyarországon, de a nemzetközi biztosításközvetítői piacon is egyedülállónak számít. Célunk, hogy megreformáljuk a biztosítási szektor működését, és új alapokra helyezzük az egyének és vállalatok biztosítási és pénzügyi termékekhez társított viszonyát!

Kollégáim áldozatos munkájának és szakértelmének köszönhetően olyan hatalmas erő, szakmai tudás összpontosulhatott vállalatunkban, melynek köszönhetően képesek vagyunk a biztosítási piacon újszerű, innovatív szolgáltatásokat nyújtani ügyfeleinknek, hisz a fejlődés nem állhat meg egy olyan szektorban, ami a lakosság és a vállalatok biztosítási és pénzügyi védelmét hivatott szolgálni.”

Ódorné Angyal Zsuzsanna

gazdasági
vezérigazgató-helyettes

„A Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt. gazdasági vezérigazgató-helyetteseként irányításom alá tartozik a vállalat gazdasági divíziója, azaz a pénzügyi, a kontrolling, a HR, a beszerzési és üzemeltetési, az IT és a jogi igazgatóság, valamint a támogató területek. Kiemelt feladataim ezen területek erős szakmai összefogásával a cég nagyvállalati működésének egyre magasabb szintű biztosítása és a vállalat széles spektrumú ügyfélkiszolgálásához az erős és prudenciális háttérbázis megteremtése.”

Ódorné Angyal Zsuzsanna

gazdasági
vezérigazgató-helyettes

Dr. Vass Gábor

értékesítési
vezérigazgató-helyettes

Dr. Vass Gábor

értékesítési
vezérigazgató-helyettes

” A Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt. vezérigazgató-helyetteseként feladatom a hálózat értékesítésének irányítása, valamint az igazgatóság tagjaként a cég operatív ügyvezetésében való aktív részvétel. Az értékesítésirányítás keretében feladatokat és folyamatokat határozok meg a működés hatékonyságának és sikerességének biztosítása érdekében. Munkámban a kölcsönösen előnyös és eredményes együttműködésekre helyezem a hangsúlyt. Piackövető magatartás helyett a trendépítésben, a fejlődésben hiszek, ezért kollégáimmal együtt folyamatosan keresem a növekedési lehetőségeket.
A fenti feladatok mellett napi szinten végzem a Partner Program keretében integrált partnerek tevékenységének koordinálását, partner-jelöltek kiválasztását, valamint folyamatos kapcsolatot tartok fenn a biztosításpiaci szereplőkkel. Stratégiai kérdésekben a tulajdonossal együttműködve hozom meg a döntéseket.”