Munkatársaink képviselték a Hungarikum Alkuszt a Tudatos Nők Napján

 

Megosztás

2024. május 17.

Olvasási idő: < 1 perc

 

A Tudatos Nők Napja, Magyarország első női csúcstalálkozója 2024.05.16-án került megrendezésre a belváros egyik legszebb felújított történelmi épületében, a Kozmo Luxury Hotelnek otthont adó egykori Távközlési Palotában. Az edukáció, a tudatosság és a szemléletváltozás ösztönzése volt az esemény legfontosabb célja, amely mellé hazánk neves üzleti és közismert médiaszemélyiségei, valamint munkatársaink álltak, hogy saját személyes történeteik és tapasztalataik megosztásával inspirálják a nőket a fejlődésre és az összefogásra.

Megtiszteltetés számunkra, hogy Ódorné Angyal Zsuzsanna, a Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt. gazdasági vezérigazgató-helyettese a Női közösségek ereje, karrier, mentorálás elnevezésű kerekasztalbeszélgetésben vett részt, ahol humánpolitikai területen szerzett tudását, szakértelmét és élményeit osztotta meg a hallgatósággal.

Az aktuális pszichológiai, fenntarthatósági és innovatív ismeretek mellett a pénzügyi tudatosság megalapozása és elmélyítése is kiemelt témája volt az egésznapos rendezvénynek, a Tudatos pénzügyeim, felelősségteljes élet című panelbeszélgetésben két kolléganőnk, Bara Ágnes stratégiai beszerzési igazgató és Martonosi Edit prémium biztosítási szakértő képviselték vállalatunkat.

 

További hírek

Összes