Rólunk
mondták

Partnerség

Bizalom

Együttműködés

Biztosító partnereink

Zatykó Péter

KÖZÖS ÉRTÉKEK, MAGAS SZINTŰ ÜGYFÉLKISZOLGÁLÁS

Zatykó PéterZatykó Péter
elnök-vezérigazgató
Aegon Biztosító Zrt.

KÖZÖS ÉRTÉKEK, MAGAS SZINTŰ ÜGYFÉLKISZOLGÁLÁS

Különböző területekről indultunk, korábban a két vállalat közös metszete egy pici halmaz volt.

A közeledés szükségszerű piaci folyamat: idővel egyre több közös ügyfelet szolgálunk ki, és ez mindkét oldalon komoly felelősséggel jár. Működésünkből adódóan különbözünk, de egy partneri együttműködést sosem a különbségekre, hanem a hasonlóságokra lehet alapozni. Folyamatosan keressük azokat a közös értékeket – mint például a magas szintű ügyfélkiszolgálás – amelyek kölcsönös előnyöket tudnak biztosítani vállalatainknak. Üdvözöljük a Hungarikum Alkusz Cégcsoport azon elképzeléseit, amely az ügyfélkiszolgálásban szintet lép és olyan technikai megoldásokat kíván megvalósítani, amely az ügyfelek kiszolgálását gyorsabbá, könnyebbé és kényelmesebbé teszi. Vállalataink ezzel a céllal egyéb területeken, mint például az oktatásban, vagy a webservice megoldásokban is együtt fog tudni működni, közösen fejlesztve folyamatainkat. Hiszünk abban, hogy a folyamatos technológiai fejlesztések és a munkatársainkat jellemző szorgalom által olyan megoldások születnek, amelyek az ügyfelek számára valódi élménnyé teszik a biztosítási ügyeik intézését.”

Dr. Alexander Protsenko

TISZTELET, PARTNERSÉG, ÜGYFÉLELÉGEDETTSÉG

Alexander ProstenkoDr. Alexander Protsenko
elnök-vezérigazgató
Allianz Hungária Biztosító Zrt.

TISZTELET, PARTNERSÉG, ÜGYFÉLELÉGEDETTSÉG

Az Allianz Hungária Zrt. és a Hungarikum Alkusz hosszú évek óta tartó sikeres együttműködésének közös alapja, hogy tevékenységük legfőbb fókusza az ügyfeleink elégedettsége.

A pandémia világszerte nagy hatással van a gazdaságra, azonban az Allianz Hungária Zrt. tovább erősítette pozícióját a hazai biztosítási piacon, és ebben kiemelkedő szerepe volt partnerünknek a Hungarikum Alkusznak is, aki a magyar biztosítási piac kulcsfontosságú résztvevője, és akinek megbízhatóságára, szakmai és piaci tapasztalataira minden körülmények között egyaránt számíthatnak mind az ügyfelek, mind pedig vállalatunk.

Erdős Mihály

BIZTOSÍTÁS – EGY LÉPÉSSEL AZ ÜGYFELEK ELŐTT

Erdős MihályErdős Mihály
elnök-vezérigazgató
Generali Biztosító Zrt.

BIZTOSÍTÁS – EGY LÉPÉSSEL AZ ÜGYFELEK ELŐTT

Mi az, amit tanulhatunk múltunk örökségéből?
A biztosítás egy olyan szolgáltatás, amely az emberek elemi, biztonság iránti vágyára épül. Így ahogy a múltban is, úgy a jövőben is egyre nagyobb igény lesz stabil, megbízható szolgáltató partnerekre. Ahogy ugyanilyen fontos, vagy talán még fontosabb lesz, hogy ne csak kövessük, hanem elébe menjünk ügyfeleink igényeinek, ne csak azt kínáljuk nekik, ami szerintük lehetséges, hanem azt is, amire ők nem is számítanak, amikor biztosítási szolgáltatásokban gondolkodnak. Azaz járjunk előttük egy lépéssel. Ehhez azonban még jobban, még pontosabban kell ismernünk igényeiket, vágyaikat, álmaikat.
Ebben az online, egyre digitálisabb világban még jobban felértékelődik a személyes tanácsadás szerepe. Az olyan szakértő tanácsadásé, amikor élethosszig tartó partnerként tudjuk nyomon követni ügyfeleink változó igényeit, igazodva aktuális élethelyzetükhöz. Ezen az úton közös felelősséggel haladunk együtt, biztosítók és alkuszcégek. Azt gondolom, a mi közös eredményünk és sikerünk, hogy az emberek töretlen bizalommal vannak szektorunk iránt. A Generali részéről továbbra is azért fogunk fáradozni, hogy ezt a bizalmat, a biztosítási szektor valamennyi szereplőjével közösen, együtt tovább építsük.

Bertrand Woirhaye

KÖLCSÖNÖS BIZALOM ÉS SZAKMAI FEJLŐDÉS

Bertrand WoirhayeBertrand Woirhaye
vezérigazgató
Groupama Biztosító Zrt.

KÖLCSÖNÖS BIZALOM ÉS SZAKMAI FEJLŐDÉS

A Hungarikum Alkusz Cégcsoport és a Groupama Biztosító Zrt. fair, szakmai fejlődése három pilléren nyugszik:
többletérték teremtése közös ügyfeleinknek innovatív fedezeti megoldások útján, valamint biztosítottjaink gyors és korrekt kiszolgálása. Ehhez társul harmadik pillérként az a kölcsönös bizalom, amely alapján közös célok válnak valóra.

Almássy Gabriella

SZEMÉLYRE SZABOTT BIZTOSÍTÁSI MEGOLDÁSOK

Almássy GabriellaAlmássy Gabriella
elnök-vezérigazgató
UNION Biztosító Zrt.

SZEMÉLYRE SZABOTT BIZTOSÍTÁSI MEGOLDÁSOK

Az UNION Biztosító számára kiemelten fontos az ügyfelei számára nyújtott minőségi szolgáltatás.
Igaz ez a nagyvállalati szegmensre is, ahol az ügyfélélmény megteremtésében, a személyre szabott megoldások kialakításában kiemelt szerepet játszanak alkusz partnereink. Örömmel tölt el, hogy a Hungarikum Alkuszt, mint a magyar piac meghatározó biztosítási alkuszát partnereink között tudhatjuk, egyedi igényeket kielégítő biztosítási megoldásainkkal szolgáljuk közös ügyfeleinket. Bízom benne, hogy a jövőben ezt a sikeres együttműködést ügyfeleink megelégedésére tovább tudjuk bővíteni.

Dinsdale Julianna

GYORS ALKALMAZKODÁS A VÁLTOZÓ PIACI KÖRÜLMÉNYEKHEZ

Dinsdale JuliannaDinsdale Julianna
vezérigazgató
UNIQA Biztosító Zrt.

GYORS ALKALMAZKODÁS A VÁLTOZÓ PIACI KÖRÜLMÉNYEKHEZ

Cégünk, az UNIQA Biztosító Zrt. és a Hungarikum Alkusz Cégcsoport a 2020-as évben is folytatta sikeres partneri együttműködését
a COVID világjárvány okozta bizonylatan gazdasági helyzet ellenére is. Sikerült gyorsan alkalmazkodnunk a változó igényekhez, így a hatékonyabb kiszolgálás érdekében megerősítettük az online kommunikációs csatornáinkat, valamint papírmentes folyamatokkal, távértékesítési lehetőséggel segítjük az alkuszi értékesítést. Közös munkánk célja a továbbiakban is az, hogy a kis-és középvállalatok, valamint az üzleti szektor igényeit a corporate szolgáltatásainkkal, termékportfóliónkkal kiszolgáljuk. Továbbra is azon dolgozunk, hogy partnerségünkkel az Ügyfeleink vállalkozásait közösen, a legmagasabb színvonalú biztosítási megoldásokkal támogassuk a jövőben is!

Kovács Gábor

A SZAKÉRTELEM ÉS A MEGBÍZHATÓSÁG ÉRTÉKET TEREMT

Kovács GáborKovács Gábor
Fióktelep vezető
Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe

A SZAKÉRTELEM ÉS A MEGBÍZHATÓSÁG ÉRTÉKET TEREMT

A Hungarikum Alkusz Cégcsoport és a Colonnade Biztosító együttműködése 2020-ban is bizonyította,
hogy a szakértelem és a megbízhatóság értéket teremt – elsősorban ügyfeleink számára. Közös sikereink azt is megmutatják, hogy a COVID okozta kihívások miatt talán sosem volt még ilyen fontos a biztosítói és az alkuszi szakma együttműködése, legyen szó akár a meglévő portfóliók kiszolgálásáról vagy innovatív vállalati biztosítási megoldások létrehozásáról vagy akár új digitális értékesítési folyamatok működtetéséről. Örömmel folytatjuk ezt az együttműködést a Hungarikum Alkusz Cégcsoport munkatársaival annak érdekében, hogy közös nagyvállalati, KKV és lakossági ügyfeleink biztosítási igényeit a legkorszerűbb termékekkel, gyorsan, pontosan és tisztességesen szolgálhassuk ki.

Polányi Zoltán

PROFESSZIONÁLIS ÜGYFÉLKISZOLÁLÁS, FOLYAMATOS FEJLŐDÉS

Polányi ZoltánPolányi Zoltán
az Igazgatóság elnöke, vezérigazgató
CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt.

PROFESSZIONÁLIS ÜGYFÉLKISZOLÁLÁS, FOLYAMATOS FEJLŐDÉS

A CIG Pannónia Biztosító nagyon komoly stratégiai változásokon megy keresztül.
Az új igazgatóság határozott stratégiai elképzelése a dinamikus növekedés, amely kizárólag az ügyfelek professzionális kiszolgálása mellett valósítható meg. Megújult vállalatunk célja, hogy a biztosítási piac legprudensebb vállalataként a magyar biztosítási szektor egyetlen tőzsdei szereplőjeként teremtsünk értéket befektetőinknek, így a többségi tulajdonosunk, a Hungarikum Alkusz számára is. A tulajdonosi kapcsolódáson túl az állandó útkeresés, a folyamatos fejlődés és új szolgáltatási alternatívák keresése is összeköt minket. Fókuszban áll, hogy feltérképezzük a hazai biztosítási piacon az ügyfelek valós igényeit és azokra reagálva professzionális módon fejlesszünk terméket, egyedülálló módon garanciákat vállaljunk, ténylegesen rugalmas és gyors kárrendezési szolgáltatást és kivételes előnyöket nyújtsunk ügyfeleinknek. Akárcsak a Hungarikum Alkusz Cégcsoport, vállalatunk is elkötelezett híve a pénzügyi edukáció fejlesztésének és a fiatalok számára a biztosítási kultúra elmélyítésének. Biztosak vagyunk jövőbeni sikereinkben!

Ügyfeleink

Dr. Csató Gábor

ORSZÁGOS MENTŐSZOLGÁLAT

Dr. Csató GáborDr. Csató Gábor
főigazgató
Országos Mentőszolgálat

ORSZÁGOS MENTŐSZOLGÁLAT

Az Országos Mentőszolgálat a COVID19 járvány kapcsán fennállásának legnagyobb erőpróbájával szembesült.

A mentők ellátják életmentő alapfeladataikat, emellett a frontvonalban dolgoznak a koronavírus járvány elleni küzdelemben is. Fontos célunk, hogy a lehető legnagyobb biztonságot nyújtsuk a szervezeti működés minden területén, aminek része a közlekedéshez kapcsolódó biztosítások mellett a bajtársaink egészségével összefüggő kockázatok kezelése, a váratlan helyzetekről való gondoskodás is. Ez a szemlélet alapozta meg a csoportos élet- és balesetbiztosítást kiegészítő, a COVID betegség kockázatára épülő biztosítási konstrukciónkat. Köszönjük a Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt. partnerségét, melynek révén az Országos Mentőszolgálat még nagyobb biztonságban végezheti fontos feladatát.

Jászai Gellért

4iG NYRT.

Jászai GellértJászai Gellért
elnök-vezérigazgató
4iG Nyrt.

4iG NYRT.

2018 óta vesszük igénybe a Hungarikum Alkusz biztosításközvetítői szolgáltatásait a 4iG Nyrt.-nél és leányvállalatainknál.

Legyen szó akár a munkavállalóink egészségbiztosításáról, különféle vagyonbiztosításról, vagy specializált szakmai felelőségbiztosításokról a társaság munkatársai készségesen, magas szakértelemmel és minden esetben érdekeinket képviselve kínálják a piac legjobb biztosítási megoldásait. A Hungarikum Alkusz magasan megfelelt elvárásainknak és megelőlegezett bizalmunknak!

Klebersberg

KLEBELSBERG KÖZPONT

Hajnal GabriellaHajnal Gabriella
elnök asszony
Klebelsberg Központ

KLEBELSBERG KÖZPONT

A világméretű koronavírus-járvány alapjaiban változtatta meg minden ember életét.
Kiemelt felelősség hárult az egészségügyi és az oktatási intézményekre, fenntartva a biztonságos és a kialakult helyzethez gyorsan igazodó, hatékony működést. A Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt. több mint 5 éve kezeli teljeskörűen a Klebelsberg Központ vagyon és felelősségbiztosítási szerződéseit. Mindezen idő alatt a Társaság magas szintű szakértelemről és ügyfélközpontú kiszolgálásról tett tanúbizonyságot, együttműködésünket a kölcsönös bizalom és tisztelet jellemzi. Valódi értéket jelent számunkra, hogy szervezetünk működési kockázatához igazított biztosítási védelem mellett végezhetjük felelősségteljes munkánkat, és minden élethelyzetben számíthatunk a Hungarikum Alkusz támogatására.

Torda Balázs

OPUS TIGÁZ Zrt.

Torda BalázsTorda Balázs
vezérigazgató
OPUS TIGÁZ Zrt.

OPUS TIGÁZ Zrt.

Egy energetikai vállalat életében a biztonságnak óriási jelentősége és szerepe van.

Biztonságosan kell üzemeltetnünk a hálózati eszközeinket, megbízható szolgáltatást kell nyújtanunk az ügyfeleinknek és mindehhez megfelelő munkakörülményeket kell biztosítanunk a munkatársainknak. Ennek megteremtésében van segítségünkre a Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt., amely tradicionális értékeken alapuló, egyben innovatív működésével támogatja a munkánkat. Megnyugtató számunkra egy olyan társasággal együttműködni, amely a hazai biztosításközvetítői piac legnagyobb, 100%-ban magyar tulajdonú cégcsoportja, és amelynek a szakértelmére folyamatosan számíthatunk a mindennapjainkban.

Dr. Pafféri Zoltán

VOLÁNBUSZ ZRT.

Dr. Pafféri ZoltánDr. Pafféri Zoltán Lajos
elnök-vezérigazgató
Volánbusz Zrt.

VOLÁNBUSZ ZRT.

A Volánbusznál nem alkuszunk, ha minőségi szolgáltatásnyújtásról van szó,

társaságunknál a megbízhatóság és a biztonság a két legfontosabb érték. Örömünkre szolgál, hogy ebben hosszú évek óta partnerünk a Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt.

Dr. Czepek Gábor

MVM ENERGETIKA Zrt.

Dr. Czepek GáborDr. Czepek Gábor
elnök-vezérigazgató
MVM Energetika Zrt.

MVM ENERGETIKA Zrt.

A Hungarikum Alkusz Zrt. az elmúlt években folyamatosan és megbízhatóan szolgálta ki az MVM Csoport biztosítási igényeit,

támogatva az akvizíciókat, jól alkalmazkodva az üzleti környezet és a biztosítás piac változásaihoz, rugalmasan kiszolgálva az MVM Csoport, mint megbízó igényeit.

Kovács Imre

RAIL CARGO HUNGARIA

Kovács ImreKovács Imre
Az Igazgatóság elnöke
Rail Cargo Hungaria

RAIL CARGO HUNGARIA

Stratégiai gondolkodás, naprakész piacismeret, rugalmas és minőségi szolgáltatásnyújtás

– a Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt. részéről mindezt az együttműködés kezdetétől, 2016 júliusától folyamatosan tapasztalja vállalatunk, a Rail Cargo Hungaria. A tanácsadó cég az RCH teljes biztosítási portfólióját kezeli, feltárja a társaságunk számára legelőnyösebb konstrukciókat. A magyar vasúti árufuvarozás piacvezetőjeként nagyra értékeljük a Hungarikum Alkusz tudásvagyonát és széleskörű szakmai felkészültségét.