Szervezeti
értékeink

Szakmaiság

Értékteremtés

Ügyfélélmény

Célkitűzésünk

A Magyarországon működő vállalatok első számú biztosításközvetítő partnere kívánunk lenni. Az a biztosítási alkusz, aki értéket teremt, valódi ügyfélélményt nyújt, és akire megbízói minden élethelyzetben számíthatnak. Célunk, hogy egyéni biztosítási megoldásainkkal kiszolgálhassunk minden olyan speciális ügyfélkört is, ahol a vállalatok szervezeti összetettségükből vagy működési kockázatukból eredően nem, vagy csak részben rendelkeznek biztosítással.

Küldetésünk

Küldetésünk

Küldetésünk és feladatunk, hogy kockázatmenedzsment és biztosítási audit szolgáltatásunk keretében a megfelelő biztosítási portfólió kialakításával biztonságosabbá tegyük a vállalatok mindennapi működését. A biztosítási szerződések rendszeres átvilágításával optimalizáljuk a kiadásaikat, kár esetén pedig teljeskörűen képviseljük ügyfeleinket a kárügyintézési folyamatban.

Víziónk

Vízión

Víziónk, hogy a hazai biztosítási piacon új alapokra helyezzük az egyének és vállalatok biztosítási termékekhez társított viszonyát. Szakmai stábunk segítségével ügyfeleink könnyen átlássák és összehasonlíthassák az egyes biztosítótársaságok termékeit, egy biztosítási portfólióba rendezve pedig pénzügyileg is stabilak lehessenek.