A hazai biztosításközvetítői piac legnagyobb cégcsoportjaként célunk az, hogy megtaláljuk vállalata számára a legjobb biztosítási ajánlatokat.

Ön is azt számolja, hogyan tudná csökkenteni vállalata működési költségeit?

Ne mondjon le a biztonságos cégműködésről a növekvő adóterhek miatt!

Díjmentesen átvizsgáljuk biztosításait!

Kapcsolatfelvétel 24 órán belül!

Érdekel

Ne fizessen többet a biztosításokért, mint amennyit feltétlenül szükséges!

Magyarországon működő összes biztosítótársasággal kapcsolatban állunk, így biztosan megtaláljuk vállalata részére a legjobb biztosítási ajánlatokat. Kérjen kötelezettségektől mentes konzultációt!

Akár 30%-kal kedvezőbb
biztosítási díjak


  Akik minket választottak

  Dr. Csató Gábor

  főigazgató
  Országos Mentőszolgálat

  „A Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt. biztosításközvetítői tevékenységének köszönhetően megkötött csoportos élet, baleset- és egészségbiztosítások révén az Országos Mentőszolgálat dolgozói még nagyobb biztonságban végezhetik fontos feladatukat.”

  Jászai Gellért

  elnök-vezérigazgató
  4iG Nyrt.

  „Legyen szó akár a munkavállalóink egészségbiztosításáról, különféle vagyonbiztosításról, vagy specializált szakmai felelőségbiztosításokról a Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt. magasan megfelelt elvárásainknak és megelőlegezett bizalmunknak!”

  Sütő Balázs

  gazdasági vezérigazgató-helyettes
  Market Építő Zrt.

  „A Market Csoport biztosítási igényei egy megoldáscentrikus, gyors, rugalmas, feladatát magas szakmai színvonalon teljesítő, kiváló piacismerettel és érdekérvényesítő képességgel rendelkező partnert igényelnek. A Hungarikum Alkusz Cégcsoport minden tekintetben megfelel ezeknek az elvárásoknak.”

  Dr. Czepek Gábor

  elnök-vezérigazgató
  MVM Energetika Zrt.

  „A Hungarikum Alkusz Zrt. az elmúlt években folyamatosan és megbízhatóan szolgálta ki az MVM Csoport biztosítási igényeit, támogatva az akvizíciókat, jól alkalmazkodva az üzleti környezet és a biztosítás piac változásaihoz, rugalmasan kiszolgálva az MVM Csoport, mint megbízó igényeit.”

  Jelen tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. Az elérhető megtakarítás mértéke függ a biztosítási fedezettől.