Keszthelyi Holding tagja

Keszthelyi Erik

ügyvezető igazgató

Bóné Krisztina

operatív igazgató

Bartha Zoltán

értékesítési igazgató

dr. Vass Gábor

hálózatfejlesztési igazgató

Keszthelyi Erik

ügyvezető igazgató
A Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. ügyvezető igazgatójaként feladata a cég irányítása. Emellett részt vesz a cég által megpályázott tenderek előkészítésében, továbbá a nagyvállalati ügyfélkörrel történő napi szintű kapcsolattartásban. A cég szempontjából stratégiai fontosságú döntéseket hoz. Feladatokat határoz meg, beszámoltatja és irányítja az operatív területen dolgozó felső és középvezetőket.

Bóné Krisztina

operatív igazgató
A Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. operatív igazgatójaként feladata a társaság működésének operatív irányítása, együttműködési és megbízási szerződések előkészítése, kezelése. Emellett feladata a vállalat működésének optimális és költséghatékony megszervezése, továbbá biztosításszakmai és általános alkuszi tevékenységhez kapcsolódó teendők ellátása.

Bartha Zoltán

értékesítési igazgató
A Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. értékesítési igazgatójaként feladata a társaság értékesítési tevékenységének vezetése, az értékesítési vezetők és értékesítés támogató munkatársak irányítása, továbbá a nagyvállalati biztosítási auditok és versenyeztetések biztosításszakmai kontrollja, koordinálása. Emellett felügyeli és biztosítja az ügyfelek magasszintű kiszolgálását és részt vesz a biztosításszakmai- és általános alkuszi tevékenységhez kapcsolódó teendők ellátásában.

dr. Vass Gábor

hálózatfejlesztési igazgató
A Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. hálózatfejlesztési igazgatójaként feladata a Társaság értékesítési hálózatának, szervezetének fejlesztése, akvizíciós folyamatok elősegítése, az integráció végrehajtása. Aktívan közreműködik a Társaság üzleti központjainak létrehozásban, továbbá felügyeli és irányítja a csatlakozott Partnerekkel való együttműködést. Az egyéb csatornákból érkező értékesítési feladatokkal kapcsolatban eljár, azokat kontrollálja és koordinálja. Részt vesz a biztosításszakmai- és általános alkuszi tevékenységhez kapcsolódó teendők ellátásában.