Partner Program

2019-ben elindított Partner Programunkat még nagyobb erővel kívánjuk támogatni a jövőben!

Partner Programunk életre hívásánál az a cél lebegett a szemünk előtt, hogy olyan szakmai hátteret biztosítsunk tagjaink számára, ami leveszi az adminisztrációs terhet a vállukról, hogy ők azzal foglalkozhassanak, amit igazán szeretnek: a magas szintű ügyfélkiszolgálással. Teljes körű védőhálót biztosítunk csatlakozó biztosításközvetítő partnereink részére, ami átfogja a szerződéskötési és jutalékelszámolási folyamat valamennyi elemét, ezáltal biztosítva a jogszerű működés feltételeit.

A gyorsan változó hazai és nemzetközi szabályozói környezetnek való naprakész megfelelés több területen jelentős kihívást okozhat a hazai piacon működő biztosításközvetítő társaságok számára: a törvényi előírások és felügyeleti elvárások naprakész követése és alkalmazása, az ügyfelek magas szakmai színvonalú kiszolgálása, és egyidejűleg a vállalkozás eredményes működésének biztosítása.

Partnerprogramunkhoz csatlakozó alkuszok és többes ügynökök részére a jogszabályi követelményeknek megfelelő stabil működési környezetet, valamint komplex háttértámogatást biztosítunk átlátható jutalékelszámolási, szerződés- és állománykezelő-rendszerünk által.

Kapcsolatfelvétel

Felelősséget érzünk a biztosításközvetítői szakma összefogásában, a szektorban elkötelezetten tevékenykedő és leendő partnereink érdekeinek képviseletében! Ezért személyre szabott exkluzív ajánlatokat dolgozunk ki minden érdeklődő számára, a hosszú távon is kiszámítható cégműködés és szakmai fejlődés érdekében.

Kapcsolatfelvételi űrlap

Társaságunkban rejlő erő és a biztosítótársaságokkal kialakított szoros kapcsolatrendszer révén méltó versenytársai vagyunk a nemzetközi biztosításközvetítő cégeknek. Vállalati struktúránk lehetővé teszi, hogy innovatív megoldásainkkal akár elsőként és azonnal reagálni tudjunk a piaci és szabályozói környezet kihívásaira. Piackövető magatartás helyett, a trendépítésben hiszünk, ezért folyamatosan keressük azokat az újszerű megoldásokat, amelyek hozzájárulnak az ügyfelek magas szintű kiszolgálásához.

Hiszünk benne…

…hogy mindenkivel megtaláljuk azokat a közös pontokat és kölcsönös előnyöket, melyeken keresztül tovább építhetjük szakmai közösségünket. Nyitottsággal fogadjuk és kezeljük a HUNPartner Programhoz csatlakozó biztosításközvetítők kérdéseit és elképzeléseit

Előnyök