Referenciák

Ügyfeleink
szolgálata a mi
küldetésünk.

Szarka Gábor

Alku-Biztos Kft.

„Az együttműködéssel nem csak a háttértámogatást szerettük volna megerősíteni, hanem az ügyfeleinknek nyújtott biztosítási szolgáltatások minőségét is, hiszen ahogy a Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt. esetében, úgy nálunk is az „Ügyfeleink szolgálata a mi küldetésünk” – mondta el Szarka Gábor, az Alku-Biztos Kft. ügyvezető igazgatója.

Kolics Tamás

IBG Alkusz Kft.

„Célunk, hogy megfeleljünk a saját magunk által megfogalmazott elvárásoknak, melynek értelmében munkánk során ügyfeleink teljes körű, gyors, szakszerű kiszolgálását tartjuk szem előtt. Üzleti filozófiánk alapján ügyfeleinket szakértelmünkkel, megbízhatóságunkkal, valamint szolgáltatásaink minden igényt kielégítő skálájával és színvonalával kívánjuk elnyerni és hosszú távon megtartani. Ebben találtunk stratégiai partnerre a „Hungarikum Alkusz személyében”, hiszen csatlakozásunkkal a legspeciálisabb biztosítási igényekre is megoldással tudunk szolgálni” – jelentette ki Kolics Tamás az IBG Alkusz Kft. ügyvezetője.

Kolics Tamás

IBG Alkusz Kft.

Lebedi Zsolt

Reaktívál Alkusz Kft.

„Büszke vagyok rá, hogy a biztosítási szektor egyik legrégebben tevékenykedő szereplőjeként hivatásomat Magyarország piacvezető alkuszcége kötelékében folytathatom. Kifejezetten inspirált, hogy a Partner Program keretében külön hangsúlyt kap az egyes generációk támogatása, és az utódlástervezés, ami ma kulcsfontosságú a szakmánkban. Örömmel osztom meg magam is a fiatalabb kollégákkal több mint négy évtizedes tapasztalatomat, mert hiszem, hogy közös erővel tudjuk megváltoztatni az emberek biztosításokhoz társított viszonyát” – fogalmazta meg Lebedi Zsolt, a Reaktívál Alkusz Kft. ügyvezetője.

Molnár Andrea

MBB Molnár Biztosítási Alkusz Kft.

„Édesapám nyomdokaiba lépve hatalmas felelősséget érzek cégvezetőként, hogy mindazt, amit felépített és alázattal, szeretettel gondozott, én is azon a kiváló szakmai színvonalon tudjam végezni. Bár sokat tanultam tőle az évek alatt, hiszem, hogy egy szakmáját hitelesen végző biztosítási szakembernek folyamatosan képeznie kell magát, hogy minden területen naprakész ismerettel rendelkezzen. Ezért is tartom a Hungarikum Alkuszt a legkiválóbb partnernek, mert az együttműködés során cégünk értékét nem csak megőrizni tudom, hanem képes leszek továbbfejleszteni is” – hangzott el Molnár Andreától, az MBB Molnár Biztosítási Alkusz Kft. ügyvezetőjétől.

Molnár Andrea

MBB Molnár Biztosítási Alkusz Kft.

Reich-Réthy Zsuzsanna

Független üzleti csoport

Csatlakozott tanácsadók: Zsidóné Tünde, Zsidó Tamás, Godáné Borsi Marianna és Reich-Réthy Zsuzsanna

„Hatalmas lendületet ad munkám során, hogy ilyen nagy tapasztalattal és erős családi gyökerekkel rendelkező csapattal dolgozhatok együtt. Példaértékű számomra, ahogyan már három generáción átível a szakma szeretete és hitelessége. Számunkra ügyfeleink elégedettsége és a folyamatos szakmai fejlődés a két legfontosabb dolog, így a Partner Program keretében még jobban kiteljesedhetünk és képezhetjük tudásunkat, hogy a szakma legjobbjai között lehessünk” – fejtette ki Reich-Réthy Zsuzsanna.

Kálnás Andrásné Gyöngyi

Proficio Alkusz Kft.

„Egyre több időnket és energiánkat vette el, hogy a tényleges biztosítási tanácsadás, az ügyfelek kiszolgálása mellett minden MNB által támasztott előírásnak, jogszabályi és adminisztrációs kötelezettségnek eleget tegyünk. A Partner Programhoz való csatlakozás által ezek a jelentős erőforrást igénylő, napi szintű feladatok lényegesen lecsökkentek, így a fennmaradó időben arra koncentrálhatunk, ami számunkra a legfontosabb: ügyfeleink minden felmerülő biztosítási kérdésének megoldására.”

Kálnás Andrásné

Proficio Alkusz Kft.

Hajgató Szilveszter

NBA Kft.

„Az elmúlt 14 év alatt az NBA Független Biztosítási Alkusz és Pénzügyi Szolgáltató Kft. életét a folyamatos szakmai fejlődés és piaci bővülés jellemezte. Speciális biztosításszakmai háttérrel rendelkezünk a mezőgazdasági és gépjárműbiztosítási üzletágakban. A nagyvállalati és KKV ügyfélkörünk igényeinek még szélesebb körű kiszolgálására a Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt. kötelékében a legkiválóbb lehetőség nyílik csapatunk számára.”

Forgácsné Brucker Hilda

Biztosításközvetítés Top Kft.

„Miskolci székhelyű cégünket 2012-ben alapítottuk. Elsősorban lakossági ügyfeleknek kínáljuk a biztosítótársaságok élet-, vagyon- és kötelezőgépjármű-biztosítását. Az adminisztrációs terhek csökkenése mellett nagy előnynek tartjuk, hogy egy felkészült szakmai háttérre támaszkodhatunk, amelyre bármilyen kérdésben, témakörben számíthatunk, legyen szó az ajánlat feldolgozásáról, a szerződések kezeléséről. Csak egy kérdést kell feltennünk, és már érkezik is a válasz. Már most látjuk, hogy ebből az együttműködésből úgy profitálhatunk, hogy emellett egyértelműen több időnk jut az ügyfelek teljes körű kiszolgálására. „

Forgácsné Brucker Hilda

Biztosításközvetítés Top Kft.

Módy György

Egy Biztos Kft.

„Immár 15 éve, hogy alkuszcégünket családi vállalkozásként megalapítottuk. Mindig is az volt a törekvésem, hogy az ügyfelet minél szélesebb körben szolgáljam ki igényei alapján. A cégünk filozófiája „Az ügyfél mindenekelőtt” és ezt nemcsak az üzletkötéskor, hanem a későbbiekben, az állománygondozás tekintetében is komolyan gondoljuk A Partner Programnál tapasztalt, erő és közösség igazán meggyőző volt számomra a csatlakozást megelőző tárgyalási időszakban, és azóta is csak megerősítette ezt bennem a közös munka.”

Adámi Mónika

PFS Partners Kft.

„Cégünk alapfilozófiája a pénzügyi tervezésből fakad. Ez a megközelítés az ügyfelet helyezi előtérbe minden konkrét megoldás vagy termék előtt. Ha az egyes pénzügyi területeken koncepciók megvalósításáról vagy termékek lebonyolításáról van szó, úgymint a tőkebefektetések, finanszírozás, kockázatok biztosítása, akkor az egyes területek valódi szakértőire van szükség. Folyamatosan keresünk hozzáértő partnereket hazai és nemzetközi színtéren egyaránt. Tapasztalataink szerint nem olyan egyszerű az elvárásainknak és kiválasztási eljárásainknak megfelelő stratégiai együttműködést kötni. A Hungarikum Alkusz cégcsoport tanácsadói rendszerei, megközelítései, munkatársainak szakmai felkészültsége és hozzáértése, valamint nem utolsósorban a magyar piacon betöltött pozíciója meggyőztek bennünket az ügyfeleink érdekében történő érdemi stratégiai együttműködésről.”

Adámi Mónika

PFS Partners Kft.

dr. Füsti Molnár János

Gordius Kft.

„A Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt. Parner Progjamjában találtuk meg azt az integrátort, aki biztosítani tudja a megfelelő szakmai hátteret, erős piaci pozíciójával érvényesíteni tudja érdekeit a biztosítókkal szemben, és csatlakozásunkkal jutalékbevételeink a megszokott szinten tudnak maradni. Nem utolsó szempont, hogy a biztosítás iránti elkötelezettségük, szakma iránti szeretetük is találkozott a mi értékrendünkkel.”

Tóth Róbert

Bázis Alkusz Kft.

„A Bázis Alkusz Kft 1992-től családi cégként végez biztosítási tevékenységet. Azóta folyamatosan bővül hangsúlyt. A biztosítási piac változására és új kihívásainak való megfelelésre több lehetőség is kínálkozott. Mi azt a megoldást választottuk, ahol profi szakmai támogatást és maximális segítséget kapunk a további fejlődéshez.”

Tóth Róbert

Bázis Alkusz Kft.

Ádám Csaba

DÉL-ALFÖLDI Bróker Kft.

„A csatlakozás igényét a Partner Program részéről kínált távlati perspektíva adta meg, mely lehetővé teszi számunkra, hogy az adminisztrációs terhek részbeni csökkentésével valóban a szakmai folyamatokkal foglalkozhassunk. Azért választottuk a Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt., mert ebben a cégben látjuk a biztosításközvetítői érdekképviselet tényleges megvalósulását. A Hungarikum Alkusz és a Partner Program vezetőinek biztosítási területen szerzett tudása, tapasztalata, a vállalat fejlődési üteme meggyőzött bennünket a csatlakozásról.”