Referenciák

Ügyfeleink
szolgálata a mi
küldetésünk.

Hajgató Szilveszter

NBA Kft.

„Az elmúlt 14 év alatt az NBA Független Biztosítási Alkusz és Pénzügyi Szolgáltató Kft. életét a folyamatos szakmai fejlődés és piaci bővülés jellemezte. Speciális biztosításszakmai háttérrel rendelkezünk a mezőgazdasági és gépjárműbiztosítási üzletágakban. A nagyvállalati és KKV ügyfélkörünk igényeinek még szélesebb körű kiszolgálására a Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt. kötelékében a legkiválóbb lehetőség nyílik csapatunk számára.”

Kálnás Andrásné Gyöngyi

Proficio Alkusz Kft.

„Egyre több időnket és energiánkat vette el, hogy a tényleges biztosítási tanácsadás, az ügyfelek kiszolgálása mellett minden MNB által támasztott előírásnak, jogszabályi és adminisztrációs kötelezettségnek eleget tegyünk. A Partner Programhoz való csatlakozás által ezek a jelentős erőforrást igénylő, napi szintű feladatok lényegesen lecsökkentek, így a fennmaradó időben arra koncentrálhatunk, ami számunkra a legfontosabb: ügyfeleink minden felmerülő biztosítási kérdésének megoldására.”

Kálnás Andrásné

Proficio Alkusz Kft.

Módy György

Egy Biztos Kft.

„Immár 15 éve, hogy alkuszcégünket családi vállalkozásként megalapítottuk. Mindig is az volt a törekvésem, hogy az ügyfelet minél szélesebb körben szolgáljam ki igényei alapján. A cégünk filozófiája „Az ügyfél mindenekelőtt” és ezt nemcsak az üzletkötéskor, hanem a későbbiekben, az állománygondozás tekintetében is komolyan gondoljuk A Partner Programnál tapasztalt, erő és közösség igazán meggyőző volt számomra a csatlakozást megelőző tárgyalási időszakban, és azóta is csak megerősítette ezt bennem a közös munka.”

Forgácsné Brucker Hilda

Biztosításközvetítés Top Kft.

„Miskolci székhelyű cégünket 2012-ben alapítottuk. Elsősorban lakossági ügyfeleknek kínáljuk a biztosítótársaságok élet-, vagyon- és kötelezőgépjármű-biztosítását. Az adminisztrációs terhek csökkenése mellett nagy előnynek tartjuk, hogy egy felkészült szakmai háttérre támaszkodhatunk, amelyre bármilyen kérdésben, témakörben számíthatunk, legyen szó az ajánlat feldolgozásáról, a szerződések kezeléséről. Csak egy kérdést kell feltennünk, és már érkezik is a válasz. Már most látjuk, hogy ebből az együttműködésből úgy profitálhatunk, hogy emellett egyértelműen több időnk jut az ügyfelek teljes körű kiszolgálására. „

Forgácsné Brucker Hilda

Biztosításközvetítés Top Kft.

dr. Füsti Molnár János

Gordius Kft.

„A Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt. Parner Progjamjában találtuk meg azt az integrátort, aki biztosítani tudja a megfelelő szakmai hátteret, erős piaci pozíciójával érvényesíteni tudja érdekeit a biztosítókkal szemben, és csatlakozásunkkal jutalékbevételeink a megszokott szinten tudnak maradni. Nem utolsó szempont, hogy a biztosítás iránti elkötelezettségük, szakma iránti szeretetük is találkozott a mi értékrendünkkel.”

Adámi Mónika

PFS Partners Kft.

„Cégünk alapfilozófiája a pénzügyi tervezésből fakad. Ez a megközelítés az ügyfelet helyezi előtérbe minden konkrét megoldás vagy termék előtt. Ha az egyes pénzügyi területeken koncepciók megvalósításáról vagy termékek lebonyolításáról van szó, úgymint a tőkebefektetések, finanszírozás, kockázatok biztosítása, akkor az egyes területek valódi szakértőire van szükség. Folyamatosan keresünk hozzáértő partnereket hazai és nemzetközi színtéren egyaránt. Tapasztalataink szerint nem olyan egyszerű az elvárásainknak és kiválasztási eljárásainknak megfelelő stratégiai együttműködést kötni. A Hungarikum Alkusz cégcsoport tanácsadói rendszerei, megközelítései, munkatársainak szakmai felkészültsége és hozzáértése, valamint nem utolsósorban a magyar piacon betöltött pozíciója meggyőztek bennünket az ügyfeleink érdekében történő érdemi stratégiai együttműködésről.”

Adámi Mónika

PFS Partners Kft.

Ádám Csaba

DÉL-ALFÖLDI Bróker Kft.

„A csatlakozás igényét a Partner Program részéről kínált távlati perspektíva adta meg, mely lehetővé teszi számunkra, hogy az adminisztrációs terhek részbeni csökkentésével valóban a szakmai folyamatokkal foglalkozhassunk. Azért választottuk a Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt., mert ebben a cégben látjuk a biztosításközvetítői érdekképviselet tényleges megvalósulását. A Hungarikum Alkusz és a Partner Program vezetőinek biztosítási területen szerzett tudása, tapasztalata, a vállalat fejlődési üteme meggyőzött bennünket a csatlakozásról.”

Tóth Róbert

Bázis Alkusz Kft.

„A Bázis Alkusz Kft 1992-től családi cégként végez biztosítási tevékenységet. Azóta folyamatosan bővül hangsúlyt. A biztosítási piac változására és új kihívásainak való megfelelésre több lehetőség is kínálkozott. Mi azt a megoldást választottuk, ahol profi szakmai támogatást és maximális segítséget kapunk a további fejlődéshez.”

Tóth Róbert

Bázis Alkusz Kft.