Megoldásaink

Társaságunk teljes körű biztosítási, befektetési és hitelmegoldással áll lakossági és vállalati ügyfelei rendelkezésére egyaránt. Szakértőink egyéni konzultációk keretében a részletes igényfelmérést követően személyre szabott ajánlatot készítenek, biztosítva, hogy a piacon elérhető megoldások közül a számukra legelőnyösebb kerülhessen kiválasztásra.

Kapcsolat
Befektetések

Rövid és hosszútávú befektetések, az Ön igényeire szabva. Az Erste Befektetési Zrt. függő ügynökeként olyan értékpapírszámla megoldásokat kínálunk ügyfeleink számára, melyen keresztül minden befektető megtalálja a számára legmegfelelőbb befektetési lehetőséget, figyelembe véve a kockázatvállalási hajlandóságukat.

Bővebben

Szakértőként segítjük biztosításai menedzselésében. A körültekintő választáshoz megversenyeztetjük a biztosítótársaságok ajánlatait és javaslatot teszünk a legmegfelelőbb biztosítási konstrukcióra. Legyen szó egyéni vagy vállalati biztosításokról, cégünk kimagasló szakmai csapattal, partneri együttműködéssel és teljes körű biztosítási megoldással áll ügyfelei rendelkezésére.

Bővebben

Személyre szabott hitelkalkuláció készítésével, pénzintézetek versenyeztetésével és a hitelfelvételi folyamat segítésével szolgáljuk ki ügyfeleink igényeit, hogy a lehető legjobb ár-érték arányú, pénzügyi helyzetüknek megfelelő hitelkonstrukcióval támogathassák a terveik megvalósítását.

Bővebben

Társaságunk teljes körű biztosítási, befektetési és hitelmegoldással áll ügyfelei rendelkezésére, azonban előfordulhat, hogy a piacon elérhető termékek nem fedik 100%-ban az igényeket. Az ilyen esetekre is felkészülve szakértőink személyre szabott ajánlatok kidolgozásával segítik ügyfeleiket, akár a hagyományos termékektől elrugaszkodva. Az elmúlt évek során sportszövetségek, napelemparkok, tájvédelmi környezetek, mezőgazdasági vállalkozások, de még vérbankok biztosítási szerződéseinek megkötésében is közreműködtünk.

Megtaláljuk az élethelyzetéhez, vállalkozásához legjobban illeszkedő megoldást!

Keressen minket bizalommal!