Befektetések

Rövid és hosszú távú befektetések, az Ön igényeire szabva.
Az Erste Befektetési Zrt. függő ügynökeként olyan értékpapírszámla megoldásokat kínálunk ügyfeleink számára, melyen keresztül minden befektető megtalálja a számára legmegfelelőbb befektetési lehetőséget, figyelembe véve a kockázatvállalási hajlandóságukat.

Befektetési tanácsadás

Természetesen nem hagyjuk egyedül. Egy Ön által választott üzletkötő kényelmesebb és tágabb, a bizalomra épített kereskedési világot teremthet Önnek. Minden kereskedési döntésnél, legyen szó hosszú távú befektetésről vagy spekulációról megnyugtató, ha van valaki, aki az Ön vagyonának a szolgálatában áll.

Befektetési lehetőségek

Befektetési alapok

Széles kínálatunkból bármelyik befektető megtalálja a számára optimálisat, céljainak legjobban megfelelőt. Rendkívül kényelmes befektetési forma, mely során az alapkezelő folyamatosan követi a piaci eseményeket és meghozza a megfelelő befektetési döntéseket Ön helyett.

Államilag garantált megoldást keres? Nálunk ezt is megtalálja.

kamat és árfolyamnyereség adóját optimalizálhatja, amennyiben befektetéseit TBSZ számlán helyezi el.

gondoskodjon nyugdíjas éveiről értékpapírszámlán, ahol 20%-os, maximum 100.000 Ft-os adójóváírást kap az adott évi befizetései után, sőt 10 év után adómentes.

megoldásainkkal egyszerűen és kényelmesen takarékoskodhat, legyen az értékpapírszámlán vagy épp életbiztosítással kombinálva.

Szakértelem, vagyona kimagasló teljesítményéhez

  • Kimagasló szakmai tudással rendelkező dedikált befektetési szakértő
  • Személyre szabott kiszolgálás
  • Kiemelt ügyfélközpontúság
Visszahívást kérek!