Biztosítások

Gyorsan, hatékonyan és szakértőként segítjük pénzügyei menedzselésében. Legyen szó egyéni, vagy vállalati biztosításokról, cégünk kimagasló szakmai háttérrel és partneri együttműködéssel áll ügyfelei rendelkezésére.

Bővebben

Lakossági biztosítás

Szakértoőként segítjük biztosításai menedzselésében. A körültekintő választáshoz megversenyeztetjük a biztosító társaságok ajánlatait és javaslatot teszünk a legmegfelelőbb biztosítási konstrukcióra. Legyen szó egyéni, vagy vállalati biztosításokról, cégünk kimagasló szakmai csapattal, partneri együttműködéssel, és teljeskörű biztosítási megoldással áll ügyfelei rendelkezésére.

Járműbiztosítás - Kötelező Felelősségbiztosítás

Mindegy, hogy évforduló vagy új autó vásárlása miatt, kötelező biztosítás megkötésére minden autótulajdonosnak szüksége van. Járműbiztosítási szakértőink örömmel állnak rendelkezésére legújabb szerződési díjának kiszámolásakor, biztosítói ajánlatok összehasonlításával, a szerződés megkötésekor, valamint figyelemmel kísérik szerződését teljes élettartam alatt, és a következő évfordulónál Ön helyett végzik el a számításokat és tesznek javaslatot az esetleges váltásra.

A lakás és vagyonbiztosítások nem értékálló biztosítások, így kiemelten fontos évente átnézetni szerződésünket, és megfelelően korrigálni, hogy elkerülhessük az alulbiztosítottságot. Kérje szakértőink segítségét, akik az egész folyamaton végig segítik, és Ön helyett versenyeztetik a biztosítói ajánlatokat.

Mindenkivel előfordult már, hogy a autójában sérülés keletkezett, akár önhibájából vagy azon kívül. A kőfelverődés, útpadka okozta sérülések, elemi károk, a parkólói balesetek vagy az esetleges lopás mind-mind olyan károk, amiknek a megtérítése komoly anyagi terhet jelenthetnek a tulajdonosok számára. A CSACO biztosítással növelhető az autónk és a pénzünk védelme, szakértőink pedig segítenek megtalálni a számunkra megfelelő módozatot és konstrukciót.

Egy komolyabb tűzkár, egy erősebb vihar pusztítása vagy egy betörés nyomán az otthonában keletkezett kár enyhítéséhez, a nem várt költségek fedezéséhez nyújt hatékony segítséget egy gondosan megválasztott lakásbiztosítás. Személyes igényektől függően a kiegészítő fedezetek kötése által van lehetőség a különböző sajátos igények, kockázatok figyelembevételére is.

A lakás és vagyonbiztosítások nem értékálló biztosítások, így kiemelten fontos évente átnézetni szerződésünket, és megfelelően korrigálni, hogy elkerülhessük az alulbiztosítottságot. Kérje szakértőink segítségét, akik az egész folyamaton végig segítik, és Ön helyett versenyeztetik a biztosítói ajánlatokat.

Életbiztosítások: Rendszeres és egyszeri díjas konstrukciókkal elérhető életbiztosítással rövid és hosszú távú céljai, változó élethelyzeteit könnyítheti meg anyagilag. Rendszeres, hosszútávú biztosításoknál a választható eszközalapokból az igényeinek leginkább megfelelő befektetési portfóliót állíthatja össze. Egyszeri díjas megtakarításoknál se kell lemondania az egyre nagyobb összegű megtakarításról, hiszen a legtöbb esetben eseti befizetésekkel növelheti a tőke értékét.

Kockázati életbiztosítások: Mindenre nem lehet felkészülni, de a váratlan helyzetekben remek kapaszkodót nyújt, ha előre gondolkodtunk. Keresőképtelenség, baleset, kritikus betegség vagy akár tragikus haláleset esetén is biztonságot nyújtanak a kockázati életbiztosítások, és teljes mértékben személyreszabhatóak.

Nyugdíjbiztosítások: Mindenki szeretne boldog, kiegyensúlyozott öregkort, amit nem árnyékol be anyag korlát. Gondoskodjon már most időskori önmagáról, és élvezze öregkorát gondtalanul!

Egészségbiztosítások: Magánegészségügyi ellátásban sorbanállás, várólista nélkül érhetők el olyan szolgáltatások, mint a laborvizsgálatok, diagnosztikai vizsgálatok, de akár műtétek és azt megelőző vizsgálatok is egy biztosítás megkötésével, hogy Ön kizárólag a gyógyulásra koncentrálhasson.

Balesetbiztosítások: Balesetek sajnos bármikor történhetnek, és egy váratlan esemény gyökeresen megváltoztathatja az addig megszokott életet: jövedelem-kiesés, elhúzódó gyógyulás, plusz kiadások jelentkezhetnek. Balesetbiztosítással gondoskodhat családja, és önmaga anyagi biztonságáról.

Legyen szó pár napos városlátogatásról egy közeli országba, vagy hosszú, több hetes utazásról a világ bármely pontjára, baleset, betegség vagy poggyászkár esetén is védelmet nyújtanak az utasbiztosítások.

Vállalati biztosítás

Egy vállalkozás felépítése és működtetése rengeteg ember közös munkájának az eredménye. Legyen szó akár növekedésről, akár hosszú távon fentartható gazdaságos működésről, a kollégák, a helyszín, a tevékenységünk és maga a termék is a vállalkozás részét képezi. A biztonságos működése érdekében személyre szabott biztosítási megoldásokkal támogatjuk társaságát.

Gépjárműbiztosítás

A biztosítási díj a gépjármű forgalomba helyezése, illetve tulajdonba kerülése napjától illeti meg a biztosítót, ezért fontos, hogy időben gondoskodjunk a szerződés megkötéséről, mivel visszamenőleges hatállyal nincs lehetőség a biztosítás megkötésére. Számos kiegészítő biztosítás választható hozzá, például jogvédelem, baleset, kátyúkár, amely akár egy önhibás káresemény esetén csökkentheti a gépjármű tulajdonosát terhelő kár összegét.
Módozatok, amiben számíthatnak segítségünkre:

  • CASCO biztosítás – flotta és egyedi
  • KGFB – flotta és egyedi
  • Kiterjesztett garancia biztosítás – Warranty
  • Vételár biztosítás – GAP

Gondolta volna, hogy a munkavállalók döntő többsége az egészségbiztosítást tartja a legértékesebb béren kívüli juttatásnak? Ez akkor is igaz, ha a cég nem rendelkezik ezzel a cafetéria csomaggal.

A vállalati egészségbiztosítások kölcsönösen előnyösek mind két oldalnak. Mélyül a cég iránti lojalitás, a cégnek gazdaságosabb a megelőzésre költeni, mint a táppénzre, vagy helyettesítésre. A csomagok a cégek egyéni igényeire alakíthatók.

Bízza ránk a nehezét, az előzetes igényfelméréstől a tendereken át, az éves versenyeztetésig teljes körű támogatást nyújt ügyfelei részére a vállalati egészségbiztosítási programok területén is!

A felelősségbiztosítás a biztosított vállalat, illetve a vállalat által végzett és biztosított tevékenységek végzése során okozott dologi és személyi sérüléses károkra terjed ki. A felelősségbiztosítás keretében biztosítható a cég által végzett tevékenység, a munkavállalókra vonatkozó munkahelyi és / vagy üzemi baleset, a gyártott, valamint forgalmazott termékekkel okozott károk, a bérlői vagy bérbeadói minőségben okozott károk, valamint a környezetszennyezési károk is.

Tudja biztonságban az utakon szállított termékeit! Mind a nemzetközi, mind a belföldi fuvarozásoknál, fuvarszervezéseknél fontos, hogy az állag és értékmegóvás érdekében bebiztosítsuk, a szállítási útvonaltól és a fuvarozás módjától függetlenül. Szállítmánybiztosításokkal foglalkozó szakembereink az árutulajdonosi értékvédelemet szem előtt tartva vetik össze:

  • belföldi- és nemzetközi szállítmánybiztosítás
  • belföldi közúti árufuvarozói felelősségbiztosítás
  • nemzetközi közúti árufuvarozói biztosítás

ajánlatait a hazai biztosítóknak, kifejezetten az Ön cégére szabva.

Minden munkáltató számára fontos, hogy munkavállalói biztonságban érezzék magukat munkahelyükön. Olyan plusz juttatási csomagokkal, amik túlmutatnak egy átlag cég cafetériakeretén pedig sokszorosan emelhető a munkatársak lojalitása. Személybiztosítási konstrukciókkal hosszú évekre biztonságot nyújthat az alkalmazottak részére, a munkáltató pedig csökkenteni tudja a munkaerő kiesése során felmerülő költségek mértékét is.

Legyen szó akár ingatlanok, termelő és kereskedelmi üzemi berendezések, gépek, felszerelések, egyes járművek, készletek, javításra, feldolgozásra vagy bizományba átvett vagyontárgyak, készpénz és értékpapírok, szabadban tárolt vagyontárgyak és egyéb megnevezett vagyontárgyakról, vagyontárgybiztosítás szolgáltatásunkkal mindent biztonságban tudhat. Teljes mértékben cégre szabható konstrukciókkal a biztosítás megköthető teljes vagyoncsoportokra és egyes vagyontárgyakra is. A vagyonbiztosítások úgynevezett telephelyi biztosítások, amely azt jelenti, hogy a biztosítási fedezet a biztosítási kötvényben megjelölt kockázatviselési helyen bekövetkező károkra érvényes (akár mozgatás során is), mely alól lehetnek bizonyos kivételek, például gépek esetén a fedezet Magyarország egész területére is kiterjedhet.

A W&I biztosításokat elsősorban nagyértékű ingatlantranzakciók és vállalatfelvásárlások esetén alkalmazzuk, akár az eladói, akár a vevői érdekek biztosítására. A W&I gyakorlatilag egy pénzügyi felelősségbiztosítás, amely a felvásárlási folyamat lezárultát követően lép az eladó helyére a vevő esetleges igényei, követelései alkalmával. Tranzakciós szerepét, működési elvét tekintve hasonlít a letét vagy a garancia alkalmazására, de rugalmasabb konstrukció, ami a felek érdekeit jobban figyelembe veszi.

Keressen minket bizalommal!

Megtaláljuk az élethelyzetéhez, vállalkozásához legjobban illeszkedő megoldást!