Pénzügyi megoldásaink

Folyamatosan frissülő, számos banki ajánlat között megtaláljuk az Ön számára legmegfelelőbbet. Gyorsan és átláthatóan listázzuk a banki ajánlatokat, és végig ügyfeleink mellett vagyunk a hitelfelvételi eljárás során.

Hitel lehetőségek

Lakáshitel

Használt lakás vásárlásra igénybe vehető, piaci és minősített fogyasztóbarát hitelek.

Gyors elbírálással, házaspárok számára számtalan felhasználási lehetőséggel.

A személyi kölcsön vagy személyi hitel általában fedezet és kezes nélkül igénybe vehető. Gyors és több pénzintézetnél akár online is igényelhető kölcsön, akár hitelkiváltásra is.

A betéti kártyával szemben, egy hitelkártyával átmenetileg bankunk pénzét használhatjuk, mégpedig díjmentesen. Az elköltött összeg után ugyanis nem kell kamatot fizetnünk mindaddig, amíg a felhasznált hitelkeret összegét a megadott határidőre teljes egészében visszafizetjük. Fontos azonban, hogy a készpénzfelvételekre nem érvényes a kamatmentesség.

Hitelkalkulátor

Személyre szabott hitelkalkuláció készítésével, pénzintézetek versenyeztetésével és a hitelfelvételi folyamat segítésével szolgáljuk ki ügyfeleink igényeit, hogy a lehető legjobb ár-érték arányú, pénzügyi helyzetüknek megfelelő hitelkonstrukcióval támogathassák a terveik megvalósítását.

Érdekel

Keressen minket bizalommal!

Megtaláljuk az élethelyzetéhez, vállalkozásához legjobban illeszkedő megoldást!