Pénzügyi tervezés

Minden élethelyzet egyéni gondoskodást igényel!
Egyéni élethelyzethez igazított pénzügyi terv segítségével a célok egy vágyott álomkép helyett konkrét lépésekre bontott stratégia mentén valósulhatnak meg.

Részletek

Élethelyzethez igazított

pénzügyi tervezés

Milyen biztosításra van szükség

az egyes életszakaszokban?

Életkor: 25

Pályakezdő fiatal

András 25 éves pályakezdő, első munkahelyén junior marketing munkatársként dolgozik. Célja, hogy saját autót vásároljon és eljegyezze barátnőjét, akivel 2 éve van együtt. Ehhez azonban szeretné, ha rendelkezésre állna az esküvőhöz szükséges pénzösszeg is. Szabadidejében szívesen jár fesztiválokra itthon és a környező országokba egyaránt.

Pénzügyi tervezés

Tények

Pályakezdő fizetés

Karrierépítési célok

Első autóra gyűjt

Szeret utazni a barátaival

Szükségletek

Életkor: 33

Házaspár gyermekvállalás előtt

A házaspár első közös gyermekét tervezi. Lakásban élnek és kertesházba szeretnének költözni 3 éven belül, hitelt terveznek felvenni. Mivel mindketten aktívan dolgoznak, kettőjük havi jövedelme biztos alapot teremt a tervezett kiadásokhoz. Andrást nemrég kinevezték csoportvezetőnek, és fizetésemelést is kapott.

Pénzügyi tervezés

Tények

Gyermekvállalást terveznek

Mindketten aktívan dolgoznak

Új ingatlan vásárlását tervezik

Andrást előléptették és
fizetés emelést is kapott

Szükségletek

Életkor: 45

Házaspár tinédzser gyermekkel

András és Eszter családi házban élnek 10 éves kislányukkal és 12 éves tinédzser fiúkkal, a következő 1-2 évben házfelújítást terveznek. András karrierje csúcsán van vezető beosztásban, Eszter munkája mellett saját vállalkozását építi. Fontos számukra gyermekeik jövője és a család egészsége. Mivel két fizetésből gazdálkodnak, évente több nyaralást is megengedhetnek maguknak, akár tengerentúli desztinációba.

Pénzügyi tervezés

Tények

Mindketten aktívan dolgoznak

Házfelújítást terveznek

Fontos gyermekük jövője
és a család egészsége

Gondolnak nyugdíjas éveikre is

Szükségletek

Életkor: 67

Nyugdíjas házaspár unokákkal

András és Eszter nyugdíjasok, de saját vállalkozásukban még aktívan dolgoznak. Fontos számukra az egészségük, ugyanakkor körültekintők a kiadások terén. Az unokákkal sok időt töltenek együtt, nyáron ha tehetik, egy hetet az egész család együtt nyaral a Balatonon. Rendelkeznek megtakarítással, de egy váratlan nagyobb kiadás gondot okozhat a családi költségvetésben.

Pénzügyi tervezés

Tények

Nyugdíjas, de aktív

Szükségletek

Keressen minket bizalommal!

Megtaláljuk az élethelyzetéhez, vállalkozásához legjobban illeszkedő megoldást!