Újabb százmilliós alkusz csatlakozott Hungarikum Alkuszhoz

Budapest, 2020. október 5.

A Reticulum Insurance Biztosítási Alkusz Kft. teljes állományátruházással csatlakozott a nagyvállalati biztosítási igények hazai szakértőjeként ismert Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft.-hez. A stratégiai partnerség keretében tovább erősíti a Hungarikum Alkusz nagyvállalati ügyfélkiszolgálás területén szerzett több mint egyévtizedes szakmai tapasztalatát.

A Reticulum Biztosítás Alkusz stabil működési háttérrel rendelkezik, az alkuszi piacon több mint 20 éve tevékenykedik, ügyfélkörében egyaránt megtalálhatóak a magán és vállalati szektor szereplői. Speciális szakterülete az állami a magántulajdonban lévő nagyvállalati szegmens biztosítási igényeinek teljes körű kiszolgálása. A Hungarikum Alkusz és a Reticulum között létrejött együttműködés sikerét tovább erősíti az a közös stratégiai gondolkodás is, miszerint a biztosítási portfoliók menedzselése során az egyik legfontosabb alkuszi feladat az értékajánlat kidolgozása mellett, a káresemények gyors és ügyfélközpontú kezelése és a folyamatos innovációra való törekvés.

„A Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. számára kiemelten fontos, hogy a biztosítási piacon olyan partnerekkel, nagy tapasztalattal rendelkező alkuszokkal működjön együtt, akikkel közösen építheti szakmai közösségét és fejlesztheti tovább magas minőségű ügyfélkiszolgálását. A Reticulum Biztosítási Alkusz kétévtizedes szakmai tudása és stabil cégműködése kiválóan támogatja ezen törekvésünket, amely által még szélesebb körben gondoskodhatunk a lakosság és vállalatok biztosítási védelméről.”
– mondta el Keszthelyi Erik, a Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. társtulajdonosa és ügyvezető igazgatója

„Cégünk, a Reticulum Insurance Biztosítási Alkusz Kft. idén 20 éves. Az elmúlt két évtizedben rengeteg elégedett ügyfelet szolgáltunk ki a magán és vállalati szektorban egyaránt. Működésünk során nagy hangsúlyt helyezünk a biztosítási portfoliók kialakítása során ügyfeleinket érintő kockázatok feltárására, és a komplex biztosítási védelem kialakítására. Hiszünk benne, hogy a még magasabb szintű ügyfélkiszolgálás csak folyamatos vállalati innovációval kivitelezhető, mely célunk megvalósítására a legkiválóbb lehetőség a Hungarikum Alkusz vállalat kötelékében nyílik.”
– jelentette ki Dr. Semjén Gábor, a Reticulum Insurance Biztosítási Alkusz Kft. ügyvezető igazgatója

Kiadó

Népliget Center Irodaház,
1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 11.
C épület 7. emelet

E-mail

info@hungarikumalkusz.hu

Telefon

+36 (1) 265 5297

LÉPJEN
KAPCSOLATBA
VELÜNK!