Gazdagodik Veszprém vármegye és a dunántúli régió szolgáltatási színvonala a biztosítások terén

2024.04.18.

Veszprémben, 2024. április 18-án tartotta alakuló rendezvényét a Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt. – a hazai biztosításközvetítői piac legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő alkuszcége – biztosítási tanácsadó hálózata az új veszprémi központú szervezettel való bővülése alkalmából.

Megosztás

2024. április 18.

Olvasási idő: 2 perc

Veszprémben, valamint a Nyugat-Dunántúlon Alku-Biztos Független Tanácsadó Kft. néven működő biztosítási tanácsadó cég közel 40 éves szakmai tapasztalattal és 24 év alkuszi háttérrel rendelkező – családi gyökereken nyugvó vállalkozás –– részleges állományátruházással csatlakozik Magyarország piacvezető alkuszcégének tanácsadói hálózatához. Az Alku-Biztos Kft. Szarka Ferenc szakmai vezetése által több évtizedes múltra tekint vissza, melynek irányítását a generációváltást követően fia – Szarka Gábor vette át, építve a családi vállalkozás értékeire és a megszerzett szakmai hitelességére.

Az együttműködéssel nem csak a háttértámogatást szerettük volna megerősíteni, hanem az ügyfeleinknek nyújtott biztosítási szolgáltatások minőségét is, hiszen ahogy a Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt. esetében, úgy nálunk is azÜgyfeleink szolgálata a mi küldetésünk” – mondta el Szarka Gábor, az Alku-Biztos Kft. ügyvezető igazgatója.

„Minden alkalommal, amikor egy új biztosításközvetítő cég csatlakozik hozzánk, kiemelten fontosnak tartjuk, hogy ünnepélyes keretek között – személyesen is jobban megismerve az új kollégákat – erősítsük meg a csatlakozást, mert a közös tudáson és egymás támogatásán alapuló partneri együttműködésben hiszünk” – fejltette ki Dr. Vass Gábor, a Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt. vezérigazgató-helyettese.

Az ünnepélyes keretek között megtartott csatlakozási eseményen részt vett Keszthelyi Erik, a Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt. elnök-vezérigazgatója, valamint Dr. Vass Gábor vezérigazgató-helyettes is.  A munkatársak Szombathely, Celldömölk, Győr vonzáskörzetében, valamint Veszprém vármegyében Tapolcán, Várpalotán, Balatonfűzfőn, Felsőőrsön és Ajkán látnak el helyi képviseletet, az ügyfelek teljes körű – a biztosítási szerződés megkötésétől kezdve a kárrendezési eljárás támogatásáig bezárólag – kiszolgálása érdekében.

További hírek

Összes