Különleges hangulatú gálaesttel ünnepelte a Hungarikum Alkusz a 2023.-as év sikereit

Különleges hangulatú gálaesttel ünnepelte a Hungarikum Alkusz a 2023-as év sikereit

A folyamatos innováció mellett idén számos, stratégiai jelentőségű mérföldkövet ért el a Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt.

Különleges hangulatú gálaesttel ünnepelte a Hungarikum Alkusz a 2023.-as év sikereit

Megosztás

2023. december 15.

Olvasási idő: < 1 perc

A folyamatos innováció mellett idén számos, stratégiai jelentőségű mérföldkövet ért el a Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt., ilyen volt az év egyik legnagyobb sikere, a magyar biztosításközvetítői piac valaha látott legnagyobb fúziójának megvalósítása, valamint a biztosítás tanácsadók szakmai elismertségének növelését és társadalmi megítélésének javítását célzó törekvések.

A Hungarikum Alkusznál tudjuk, hogy rendkívüli eredmények csak rendkívüli elhivatottsággal és a közös cél szem előtt tartásával érhetőek el, a különlegesen magas teljesítményt nyújtó munkatársak és együttműködő partnerek egész éves munkája pedig minden esetben elismerésre méltó. A gálaest legszívmelengetőbb része volt az a díjátadó, ahol Keszthelyi Erik elnök-vezérigazgató személyesen, mindenkit név szerint a színpadra szólítva köszönte meg a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó kollégáknak, tanácsadóknak és partnereknek a lelkesedésüket és a motiváló hozzáállásukat.

Nagyon köszönjük ügyfeleink kitüntető bizalmát, munkatársaink áldozatos munkáját, biztosítói és stratégiai partnereink egész éves támogatását. 2024-ben együtt új horizontot hódíthatunk meg!

További hírek

Összes